Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Re: Stream of consciousness

Post autor: Owain »

Podobno dziś najbardziej depresyjny dzień roku :twisted:

Obrazek

Obrazek
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

Post autor: Ligo »

wpk pisze:
Ligo pisze:AF jest przereklamowany. Stabilizacja też. ;-)
Świetne.
Z podziękowaniem. Oczywiście przesadzam z tą stabilizacją, bo gdyby nie ona, to nie byłoby tu zupełnie nic widać. Fota z A55 i flinty 70-210/4 przy 210mm, f4 i 1/25s z ręki. Z jednej ręki w trzęsącym aucie. ;-)
nordenvind pisze:Według mnie docelowo A7 z protezami zamiast szkieł natywnych, to jednak nie jest dobry pomysł.
Docelowo oczywiście nie, ale ma sens jeśli obok A7 dysponujesz również puszką na EF/EF-S/EF-M.
puch24

Post autor: puch24 »

Owain pisze:Podobno dziś najbardziej depresyjny dzień roku :twisted:
Podobno. Mnie rozłożyła zaraza. :-( Czujowo się chuję. Ze wszystkim mam pod górkę.
Ligo

Skocz do Warszawy. Będziesz miał z górki. ;-)

Obrazek
puch24

Zawsze wiedziałem, że Warszawa to wioska... :-)

Dodano po 4 minutach 49 sekundach:
Dlaczego na wjeździe stoi tablica, że building permit req'd? Chyba nie wyobrażają sobie, że przyjadę z cegłami w bagażniku, stanę na poboczu, i zacznę se dom budować? :-P
Zakładam, że chodzi o trailer houses/mobile homes, których nie wolno sobie tak sobie postawić?
Ligo

Nie wiem, nie wnikałem. Ale raczej wątpię. Bardziej może chodzić o transport przez miasteczko gotowych "półdomów", które mają znaczne gabaryty.
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

puch24 pisze: Dlaczego na wjeździe stoi tablica, że building permit req'd? Chyba nie wyobrażają sobie, że przyjadę z cegłami w bagażniku, stanę na poboczu, i zacznę se dom budować? :-P
Z cegłami? Widział Ty na amerykańskiej wsi domy z cegły? A building permit to building permit, o ile wiem, nie zawsze jest wymagane(w sensie nie wszędzie, zależy od lokalnej jurysdykcji). Ale nie wiem, jak to dokładnie działa.

@Ligo: wyścigi trucków pod księżycem zajebiaszcze 8-)
puch24

Cegły na podmurówkę. Czasem się zdarza, że mają... :-P
Ligo

Dziwne to forum... Bo za taką fotę, nieostrą i poruszoną, na innym dostałbym zjebkę, jak stąd do Kalisza. ;-)
Dzięki Tom4szu.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Może zrobisz eksperyment i wrzucisz tam? Narzekają, że forum spowolniło i w ogóle...
ODPOWIEDZ