nordenvind - szkicownik

crème de la crème
ODPOWIEDZ
Ligo

Re: nordenvind - szkicownik

Post autor: Ligo »

nordenvind pisze:ku...a, znowu przemalowali ławeczkę !
Ale pisz całymi słowami, bo nie wiadomo, o co chodzi. ;-)
Fajny obrazek z tą ławeczką, zupełnie jak Panaleiki.
Ups... to sprzed miesiąca. Musiałem przeoczyć, ale Twoje foty mi się nie wyświetlają.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Kurka wodna , może być ? :) Z Panleiki.... to brzmi jak komplement :)
Sony FE90/2.8, najlepiej mi chyba wyszła z Mamiyą C 80/2.8.
3 lata ją fotografuje o różnych porach roku. Można to nazwać nawet prodżektem :)
Co znaczy foty nie wyświetlają się ?
Ligo

Post autor: Ligo »

Nie, to z mojej winy, bo używam starej Opery 12.16 mającej wszystkie funkcje, które przeglądarka powinna mieć. Niestety współczesna Opera powyżej tej wersji jest już na silniku Chrome i została maksymalnie wykastrowana, jak Chrome, czy Firefox. Te nowe widzą foty z chyba wszystkich hostów, ale nie można opędzić się od reklam i całego chłamu, który to ONI chcą pokazać. Czyli taka następna telewizja.

A to, że z Panaleiki, to rzeczywiście komplement, bo Panasiowy Summilux daje super obrazek, niewiele ustępujący prawdziwemu Luxowi.
samek

Post autor: samek »

O sacra! Natchłeś mnie. Dzięęęęki!
Awatar użytkownika
danz1ger

Post autor: danz1ger »

więc będziesz Natchłej!
Shoot First, Ask Questions Later.
nordenvind

samek pisze:
Cokolwiek zrobisz, będziesz musiał podpisać "inspajrd baj NV" :mrgreen:
samek

Post autor: samek »

nordenvind pisze:
samek pisze:
Cokolwiek zrobisz, będziesz musiał podpisać "inspajrd baj NV" :mrgreen:
No problemo.
Mamy tu taki przystanek, co to MPK maluje na szary lity kolor. W parę nocy po przychodzi/dzą jacyś fani i coś tam o jakimś klubie piłkarskim piszą. No jakieś peany. Z boczku przewidują miejsce na szubienice. I tak wkoło Wojtek (z całym niepohamowanym szacunkiem wobec Woytka) - MPK - kibole - MPK... I tak cały rok.
Spróbuję udokumentować sztukę przystankową anno domini 2017 - of kors inspajred baj NV.
puch24

Post autor: puch24 »

Może być w kółko Macieju, jak nie pasuje dookoła Wojtek.
nordenvind

samek pisze: No problemo.
Mamy tu taki przystanek, co to MPK maluje na szary lity kolor. W parę nocy po przychodzi/dzą jacyś fani i coś tam o jakimś klubie piłkarskim piszą. No jakieś peany. Z boczku przewidują miejsce na szubienice. I tak wkoło Wojtek (z całym niepohamowanym szacunkiem wobec Woytka) - MPK - kibole - MPK... I tak cały rok.
Spróbuję udokumentować sztukę przystankową anno domini 2017 - of kors inspajred baj NV.

Niedaleko mnie wiaty przystanków PKS są ozdobione grafikami przedstawiającymi wydarzenia historyczne.
Celowo używam słowa grafika, zamiast graffiti, ponieważ to jest zupełnie inny poziom.
Przystanki są wzdłuż drogi prowadzącej do Liceum Plastycznego, skąd zapewne są autorzy.
Tematyka i jakość tych obrazów ma budzić respekt i powstrzymać głąbów wyrażających
swój prymitywny patriotyzm szubienicami itd... O dziwo działa to całkiem skutecznie.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

nordenvind pisze:Niedaleko mnie
Niedaleko Damaszku...
ODPOWIEDZ