Ale pisz całymi słowami, bo nie wiadomo, o co chodzi.nordenvind pisze:ku...a, znowu przemalowali ławeczkę !

Fajny obrazek z tą ławeczką, zupełnie jak Panaleiki.
Ups... to sprzed miesiąca. Musiałem przeoczyć, ale Twoje foty mi się nie wyświetlają.
Ale pisz całymi słowami, bo nie wiadomo, o co chodzi.nordenvind pisze:ku...a, znowu przemalowali ławeczkę !
O sacra! Natchłeś mnie. Dzięęęęki!nordenvind pisze:ku...a, znowu przemalowali ławeczkę !
Cokolwiek zrobisz, będziesz musiał podpisać "inspajrd baj NV"samek pisze:O sacra! Natchłeś mnie. Dzięęęęki!nordenvind pisze:ku...a, znowu przemalowali ławeczkę !
No problemo.nordenvind pisze:Cokolwiek zrobisz, będziesz musiał podpisać "inspajrd baj NV"samek pisze:O sacra! Natchłeś mnie. Dzięęęęki!nordenvind pisze:ku...a, znowu przemalowali ławeczkę !
samek pisze: No problemo.
Mamy tu taki przystanek, co to MPK maluje na szary lity kolor. W parę nocy po przychodzi/dzą jacyś fani i coś tam o jakimś klubie piłkarskim piszą. No jakieś peany. Z boczku przewidują miejsce na szubienice. I tak wkoło Wojtek (z całym niepohamowanym szacunkiem wobec Woytka) - MPK - kibole - MPK... I tak cały rok.
Spróbuję udokumentować sztukę przystankową anno domini 2017 - of kors inspajred baj NV.
Niedaleko Damaszku...nordenvind pisze:Niedaleko mnie