Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
Metanoia

Re: Stream of consciousness

Post autor: Metanoia »

Eee tam.

na następnej stronie zapomnicie o moim bełkocie.
Papcio Chmiel mógłby to nawet jakoś przedstawić obrazowo jak na komiksie.
Gdzie tam papcio Chmiel, Baranowski miał takie zagrywki.
Prawda Wodzu?
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Nie wiem czy piszesz (pijesz) do mnie, ale niepiszące ale zarejestrowane użytkowniczki tego forum mówią do mnie "Wzwodzu" ;) :P

No ale ten tego, czasy minęli :D Ja chyba jestem Bąbelkiem, wpk - Kudłaczkiem. Wodzem był d90 ale się obraził... :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Methanoia pisze: Dlaczego tak jest opisuje dokładnie moja teoria.
Kobieta to idealny biorca miłości. Jest urodzoną egoistką ponieważ jest pozbawiona "siebie".
Tam w środku nic nie ma. Są jakieś przypadkowe informacje podkradzione z otoczenia.
I tę pustkę może wypełnić tylko mężczyzna ale nie ekonomicznie bo pustki ducha nie da się wypełnić niczym.
Można próżnej kobiecie tam w tę dziurę w sercu wrzucać statki oceaniczne i też się jej nie zalepi.
To walka z wiatrakami bo wszystko czego się nie wrzuci przemienia się w próżnię.
Czynnikiem, który może zalepić próżnię i dać kobiecie "siebie" jest mężczyzna, którego ducha ona musi chcieć przyjąć i się nim wypełnić.
Stać się nim i wtedy on kocha samego siebie w kobiecie a ona uzyskuje tożsamość i może kochać a nie tylko oczekiwać miłości biorąc za miłość to co nią nie jest.

No dobra, a dwie lesbijki żyjące w spełnionym związku to muszą być strasznie niewypełnione.
Z pustego w próżne nie nalejesz.
W takim razie od kogo pożyczą tożsamość, jeśli od siebie nie mogą, do facetów czują przecież niechęć.
Byt bez właściwości jest be przecież :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 18 sty 2017, 21:23 przez nordenvind, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Wozem jestem.
Metanoia

A kto będzie Entomologią?

northenwind - dokładnie tak. Homoseksualizm jest ontologicznie bez sensu bo dwie pustki nie mogą się niczym podzielić a dwie informacje nie mogą się nikim wypełnić. Stąd zarówno lesbijki jak i homosie żyją w kompletnym niespełnieniu.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Entomologią chyba miał być Ligo, ale to nie jest jeszcze definitywnie ustalone. Za to cz4rnuch raczej na pewno jest Orient-menem ;)
Metanoia

Nie wiem czy nawet na Babcię Mróz się nadaję...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Ba... Po tym bagnie nawet na Dziadka.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Raczej na Lorda Hokus-Pokus :P

Dodano po 1 minucie 58 sekundach:
BTW, bagno, swamp, podmokłość i mrock - zawsze były w literaturze parekselans gotyckiej i pseudo-neo-gotyckiej, synonimem kobiecości. Ze względów raczej wiadomych :>
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Methanoia pisze:A kto będzie Entomologią?
northenwind - dokładnie tak. Homoseksualizm jest ontologicznie bez sensu bo dwie pustki nie mogą się niczym podzielić a dwie informacje nie mogą się nikim wypełnić. Stąd zarówno lesbijki jak i homosie żyją w kompletnym niespełnieniu.
Fakt, homoseksualizm nawet z punktu widzenia natury jest bez sensu, ale jednak istnieje dzięki tejże naturze.
Nie wiem dlaczego zakładasz, że wszyscy i kompletnie są niespełnieni. Tu jest dysonans w tej teorii o konieczności wypełnienia :)

hetero i "nordenvind"
ODPOWIEDZ