Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: puch24 »

cz4rnuch pisze: 06 cze 2019, 22:56 Teraz bezrobocie małe więc leserów trza do pracy zachęcac a nie rzucać kłody pod nogi. Na takie fce się obrażą i nikt się na rozmowie nie pojawi.
Niestety.

Mój amerykański kolega miał w pokoju taką wywieszkę (kradł wszelkie wywieszki, tablice (np. z nazwami ulic), emblematy, nawet znaki drogowe):
"All employees must take a shower before and after work. Since we have to kiss your ass to get you to do anything, at least we want it to be clean".
nordenvind

Post autor: nordenvind »

Co ony z tym anglikańskim, kiedyś w Paryżu w domu towarowym nad Sekwaną nie chcieli mi sprzedać nikona
jak zagadałem w tym narzeczu. W Rzymie zaś poszedłem rano do piekarni po parę bułek i dziewczyny wszystko
z tego mojego angielskiego przetłumaczyły na włoski i kazały powtórzyć... i musiałem :mrgreen:
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

https://kielce.onet.pl/rzad-chce-zmniej ... st/xgbs4vt

Ciekawe co na to Woytek, rodowity scyzoryk. Oblaci-Oblada-Obladi?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
puch24

nordenvind pisze: 06 cze 2019, 22:56 emerytowana uczycielka, która zrobiła wielką chryję, że pies
sampopas leży... Na nic się zdały tłumaczenia o wyjątkowości sytuacji ( córka zawsze wychodzi z psem na smyczy)...
Kiedy zabrakło jej argumentów wyzwała córkę od gówniar i oznajmiła, że zadzwoni do "organów ścigania"....
Nauczyciel to stan umysłu.

Kolega-lekarz twierdzi, że nauczyciel to nie zawód, tylko rozpoznanie.

Pacjent-nauczyciel to jeden z najgorszych sortów, bo w swoim przekonaniu ma patent na nieomylność i wszystko wie lepiej od lekarza. A podobno najgorszym sortem pacjenta-nauczyciela jest biolog albo chemik, bo oni uważają, że o medycynie wiedzą więcej od lekarza.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

A co mi tam... Niech stawiają budy z kebabem, byle koszernym... tzn. święconym.
puch24

Kiedyś w jakimś dzienniku w TV pokazywali emeryta z bloku w jednym z miast, który kompletnie utruł życie wszystkim mieszkańcom i nie tylko. Facet na kamerki, ustawione w oknach i na balkonie, nagrywał wszystko, co działo się w pobliżu, i wybierał wszystkie najdrobniejsze nawet naruszenia przepisów: psy srające na trawnikach, ludzi depczących trawniki, pijących piwo na ławce, źle parkujących samochody, itp., itd., i wysyłał na policję. Kilkanaście, kilkadziesiąt donosów dziennie. :-(
Policja musiała w sprawie każdego z nich przeprowadzić dochodzenie. Samym policjantom ręce opadały, ale nic w tej sprawie zrobić nie mogli, nie mogli zlekceważyć żadnego zgłoszenia, każdym musieli się zająć, i wszcząć dochodzenie, po to, żeby móc je potem umorzyć ze względu na niską szkodliwość czynu.
Facet czepiał się też sąsiadów o dosłownie wszystko - hałasy, wiercenie, głośne dzieci, nieporządek. Wszyscy mieli go dość i NIC NIE MOŻNA BYŁO Z TYM ZROBIĆ.
Ciekaw jestem, czy sąsiedzi mogliby wystąpić do sądu i oskarżyć go o nękanie?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Wszyscy oni to opiaci i podpiale...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Dobry opiat nie jest zły ;)
Sowy nie są tym, czym się wydają...
nordenvind

Post autor: nordenvind »

puch24 pisze: 07 cze 2019, 13:54
Nauczyciel to stan umysłu.

Kolega-lekarz twierdzi, że nauczyciel to nie zawód, tylko rozpoznanie.

Pacjent-nauczyciel to jeden z najgorszych sortów, bo w swoim przekonaniu ma patent na nieomylność i wszystko wie lepiej od lekarza. A podobno najgorszym sortem pacjenta-nauczyciela jest biolog albo chemik, bo oni uważają, że o medycynie wiedzą więcej od lekarza.
Swego czasu na N niejaki Lufa, kolega Woytka :mrgreen: , podobnoż uczyciel w stanie spoczynku chciał mnie
edukować... I to słynne stwierdzenie podszyte ironią i czymkurfatamjeszcze " bawisz się dobrze, to się baw..." :mrgreen:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Kolegę mi szkalujesz? Żądam satysfakcji!
ODPOWIEDZ