Pitolicie

odetchnąłem jak mogłem wpaść na autostradę u Niemców, odetchnąłem po raz drugi gdy mogłem napić się dobrej kawy w Wawie i zjeść coś smacznego

Te ich kawy w sklepach i kawiarniach są g warte. Nie wiem może gdybym nie był niedawno w Neapolu to bym uważał że jest OK ale nie jest - kawa obleśna
Dodano po 1 minucie 47 strzałach znikąd:
Dania to kraj który wyciął w pień drzewa i zwierzęta a teraz od 30 lat próbują to odbudowac. Idzie im dobrze ale nie jest tak że mądrość mają w genach. Nauczyli się na swoich błędach.
W zawodzie Wikinga najbardziej cenię sobie gwałcenie jak mówi kawał bodajże Mleczki
Dodano po 5 minutach 10 strzałach znikąd:
Ogólnie krajobraz jest bardzo ładny, spokojnie ale jedzenie, kawa słabo a umiejętność jazdy na drogach zerowa. Ciągną się jak leniwce ... hygge wiadomo.
Dodano po 2 minutach 29 strzałach znikąd:
Zauważyłem ostatnimi laty, że wyjeżdzając za granicę coraz częsciej zdarza mi się doceniać po powrocie jedzenie i knajpy, które są w Warszawie /Krakowie.
Ich jakość mocno podniosła się na przestrzeni ostatnich lat.
Dodano po 4 minutach 1 strzale znikąd:
Oczywiście, mandaty za stawanie na linii i złe parkowanie, brak zegarka i zaznaczonej godziny na szybie przy parkowaniu w mieście to sensowne rzeczy w Danii i niektóre elementy wartoby wprowadzić.
Ale nowe autorstrady i drogi szybkiego ruchu mamy obecnie takie że spokojnie mogłoby nie byc ograniczeń jak u zachodnich sąsiadów.
Dodano po 1 minucie 46 strzałach znikąd:
Plaża Sondervig
Dodano po 26 strzałach znikąd:
Co robi Duńczyk gdy wstaje rano ?
I co robi przed snem ?