Szmelcwageny i inne
Re: Szmelcwageny i inne
Może nie mają wszystkich form, a może mają, ale chcą i tak mieć ten model w komputerze. Przy okazji ten egzemplarz, który rozbiorą, mają poskładać i poddać renowacji.
Jak dla mnie tu nie ma co rozumieć, zrobią jak chcą, bo mogą, a i tak wszystkie 12 sztuk sprzedadzą za dobrą monetę.
Jak dla mnie tu nie ma co rozumieć, zrobią jak chcą, bo mogą, a i tak wszystkie 12 sztuk sprzedadzą za dobrą monetę.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Właśnie. Bo mogą. A że za dobrą tym bardziej.
- Owain
- Nasz Czelnik
Myślę, że chodzi o odtworzenie oryginalnej technologii form na podstawie zdigitalizowanych skanów. Nikt nie odważyłby się robić na oryginalnych starych formach auta za taką kasę.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
- abishai
- Osia mówiła - Abiszabi
To co w takim razie powiesz o tym?wpk pisze:U nas by długo nie leżał...
Znalezione jakieś 500m dalej.

No właśnie, u nas pewnie też trzech dni by nie uleżało.
Sąsiad znajomego przywiózł sobie na (ślepe) jezioro żaglówkę. Cieszył się nią... do rana.
Sąsiad znajomego przywiózł sobie na (ślepe) jezioro żaglówkę. Cieszył się nią... do rana.

- rbit9n
- Ribitibi
to samo od nowa, Polska Kudowa
https://www.auto-swiat.pl/porady/prawo/ ... ow/zttsw3r
https://www.auto-swiat.pl/porady/prawo/ ... ow/zttsw3r
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
- Owain
- Nasz Czelnik
Są też skrzyżowania, na których jedziemy „prawie na wprost”, czyli np. musimy skręcić w prawo, by po kilku-kilkudziesięciu metrach skręcić w lewo – w praktyce zachowując dotychczasowy kierunek jazdy. Nie ma jednej odpowiedzi, jak zachować się w takiej sytuacji – liczba skrzyżowań, które nieznacznie różnią się geometrią i innymi szczegółami jest nieskończenie duża.
Ten cytat z przywołanego artykułu sam wystawia świadectwo tej durnej zasadzie. Ewentualnie mogę się zgodzić, że taki albo zbliżony żółty znak informujący, że droga którą się jedzie zmienia kierunek, może być przesłanką konieczności poinformowania o zmianie kierunku jazdy kierunkowskazem.
Ten cytat z przywołanego artykułu sam wystawia świadectwo tej durnej zasadzie. Ewentualnie mogę się zgodzić, że taki albo zbliżony żółty znak informujący, że droga którą się jedzie zmienia kierunek, może być przesłanką konieczności poinformowania o zmianie kierunku jazdy kierunkowskazem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A ja uważam, że zmianę kierunku ruchu sygnalizować należy zawsze. Czyli też na zwykłym zakręcie. Niestety, sam, przez me gapiostwo, nie zawsze stosuję się do tej zasady. 

- Owain
- Nasz Czelnik
Zapraszamy w Bieszczady. Wajchę od kierunku se urwiesz ;p
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Trudno. Przepisów trzeba przestrzegać.