https://szymonbrodziak.com/product/jest ... isz-album/ kupilem w przedsprzedazy za 295 i podczas Warszawskich Targów Sztuki odebrałem z dedykacją. On ma tylu przeciwników co i zwolenników więc nie podawałem co to za album.
Dodano po 7 minutach 54 strzałach znikąd:
Jeśli na każdym urządzeniu ustawiasz IMAP to możesz wtedy mieć kilka urządzeń i taka samą organizacje maili. Na polskich serwerach pocztowych one faktycznie mają słaby ten antyspam. Gmail jest najlepszy z tym.vid3 pisze: ↑01 lis 2019, 10:25 Ilość spamu na mojej firmowej skrzynce pocztowej zaczynała mnie już wkurwiać.
SRODO chroni szarego obywatela ale mając JDG MUSISZ ujawnić swoje dane bo tak nakazuje prawo i lewo.
Oficjalny firmowy email nie służy do kontaktu z klientem. Jest kubłem na śmieci.
Problem jest do ogarnięcia gdy pocztę odbiera się w jednym miejscu. Spam, jeden klik i po sprawie.
Ale gdy równolegle jeszcze tabletem albo telefonem .... zgrhujkrwpierdlspamer.
Jedynym ratunkiem jest czarna lista bezpośrednio na serwerze pocztowym.
Jebcie się spamerzy. HWWD-pe.
Dodano po 2 minutach 50 strzałach znikąd:
Czarna lista na serwerze pocztowym najlepiej dodawać bezpośrednio i wildcard przed domeną. Czasem podszywaja się a wysylka jest z innego maila wtedy trzeba też to zablokować na serwerze aby maile podszywające się nie przychodziły