Gdyby głuptaki jadły akryl, byłoby widać przez guano!
To mówiłem ja - Ktokolwiek.
Gdyby głuptaki jadły akryl, byłoby widać przez guano!
Zbytečné věci.
Taka jest właśnie procedura pofstawania Zbytečnych věci.
Miałem podobnie tylko kupowałem po pijaku więc się tyle nie zastanawiałem. A po kupnie to oczywiście uczciwie przyznam, że trójka ze trzy razy lepsza od jedynki i to we wszystkim tyle, że zdjęcia z obu wychodzą takie same.nordenvind pisze: ↑27 lis 2019, 22:15Taka jest właśnie procedura pofstawania Zbytečnych věci.
W ubiegłym roku wydawało mi się, a raczej zostałem wprowadzony w błąd przez którąś stronę,
że A7RII i A7rIII mają ten sam wizjer.
Tymczasem w A7RIII jest 3,69mln punktów zamiast 2.36mln.
W kolejności priorytetów: jeszcze lepszy AF, lepsza bakteria, bardziej rozdzielczy ekran z dotykiem.
Matryca, zatem obrazek w zasadzie identyczne.
60Mpx w A7RiV to jak dla mnie za dużo....więc nawet nie biorę go pod uwagę.
No i pytanie, czy jeszcze coś tam uszczkną z ceny w piątek ?
Dodano po 55 minutach 31 strzałach znikąd:
Na nikoniarzach przynajmniej poradzili by mnie "warto, czy nie warto"![]()
Czy uważasz, że obecność lufy byłby w stanie powstrzymać mnie w czymkolwiek ?
Mnie z A7 wychodziły gorsze, technicznie oczywiście.cz4rnuch pisze: ↑27 lis 2019, 22:31Miałem podobnie tylko kupowałem po pijaku więc się tyle nie zastanawiałem. A po kupnie to oczywiście uczciwie przyznam, że trójka ze trzy razy lepsza od jedynki i to we wszystkim tyle, że zdjęcia z obu wychodzą takie same.nordenvind pisze: ↑27 lis 2019, 22:15Taka jest właśnie procedura pofstawania Zbytečnych věci.
W ubiegłym roku wydawało mi się, a raczej zostałem wprowadzony w błąd przez którąś stronę,
że A7RII i A7rIII mają ten sam wizjer.
Tymczasem w A7RIII jest 3,69mln punktów zamiast 2.36mln.
W kolejności priorytetów: jeszcze lepszy AF, lepsza bakteria, bardziej rozdzielczy ekran z dotykiem.
Matryca, zatem obrazek w zasadzie identyczne.
60Mpx w A7RiV to jak dla mnie za dużo....więc nawet nie biorę go pod uwagę.
No i pytanie, czy jeszcze coś tam uszczkną z ceny w piątek ?
Dodano po 55 minutach 31 strzałach znikąd:
Na nikoniarzach przynajmniej poradzili by mnie "warto, czy nie warto"![]()
Ostatnio, jakoś w zeszłym tygodniu płaciłem w ojro, to Revolut liczył sobie 4,30 zł za 1 EUR. Czy bezstratnie - oceń sam.Owain pisze:Biere! Piszcie jak zapłacić bezstratnie? Revolutem?