Propozycje zmian na forum

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Re: Propozycje zmian na forum

Post autor: rbit9n »

a kiedy będzie coś?
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Zastanawiam się, czy nie warto jednak utworzyć jakiegoś temaciku utworzyć jednak, gdzie ten i ów napisałby, co ma do sprzedania. Bo już drugi raz się zdarzyło, że ktos od nas proponuje sprzedaż na Wrogim Żółtym Forum, miast zaproponować najpierw koleżeństwu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Ligo

Post autor: Ligo »

To chyba o mnie. Ale będzie trudne do udowodnienia, ponieważ po zajawce nie został ślad. Była godzinę. Wieczorem spróbuję ponownie ją umieścić. Jeśli sytuacja się powtórzy, zostanę niejako zobligowany do zastosowania ekscesu intensywnego. :evil:

Sam pomysł z Działem Handlowym - jak najbardziej. Chociaż będę miał pewne opory proponować Szanownemu Towarzystwu cokolwiek z Nexa. Jako protezę protezy.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Ligo pisze:To chyba o mnie. Ale będzie trudne do udowodnienia, ponieważ po zajawce nie został ślad. Była godzinę. Wieczorem spróbuję ponownie ją umieścić. Jeśli sytuacja się powtórzy, zostanę niejako zobligowany do zastosowania ekscesu intensywnego. :evil:

Sam pomysł z Działem Handlowym - jak najbardziej. Chociaż będę miał pewne opory proponować Szanownemu Towarzystwu cokolwiek z Nexa. Jako protezę protezy.
Spać miałeś :D Ponadto jako psioniczny jesteś tam elementem z założenia podejrzanym, wywrotowym i gorszego sortu :P
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Nie może spać bo jest pełnia. Logyczne.
Awatar użytkownika
wuzet
Kontakt:

Post autor: wuzet »

Pełnia szczęścia
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Mam sygnał, że się forum wywala przy próbie edycji posta. Znaczy że kopiuje go jeszcze raz. Ktoś, kto nie jest adminem i ma normalną edyzję może sprawdzić?
A mnie na domowym kompie wyskakuje jakiś komunikat w pasku adresu, że coś tam niezabezpieczone. Wcześniej tego nie było. Na pracowym kompie też tak jest. Wyskakuje jak się nie jest zalogowanym.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Dzwonię do Marka.

Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
Zaraz będzie patrzył.
Awatar użytkownika
programista
Beetlejuice

Post autor: programista »

Owain pisze:Mam sygnał, że się forum wywala przy próbie edycji posta. Znaczy że kopiuje go jeszcze raz. Ktoś, kto nie jest adminem i ma normalną edyzję może sprawdzić?
Badania amerykańskich naukowców wykazały brak błędu przy edycji posta. Może ktoś miał problem z internetem i dodało post kilkukrotnie?
Owain pisze:A mnie na domowym kompie wyskakuje jakiś komunikat w pasku adresu, że coś tam niezabezpieczone. Wcześniej tego nie było. Na pracowym kompie też tak jest. Wyskakuje jak się nie jest zalogowanym.
Obstawiam, że te błędy zwraca antywirus. Miałem tak z ESETem, na niektórych stronach bez certyfikatu SSL. Spróbuj wyłączyć antywirusa i zobaczyć czy problem dalej występuje. Jeśli tak to napisz mi jaki system, przeglądarka i wersja. Mi nie udało się go odtworzyć w żadnej przeglądarce.
Testum

Post autor: Testum »

Sprawdzam edycje.

Tralala.

Nie widzę błędów :(.

Z poważaniem,
Amerykański Naukowiec

Dodano po 3 minutach 39 sekundach:
PS. A może chodzi o post pod postem?

Dodano po 18 sekundach:
Nie. Też działa w porządku.