Propozycje zmian na forum
- rbit9n
- Ribitibi
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: Propozycje zmian na forum
Zastanawiam się, czy nie warto jednak utworzyć jakiegoś temaciku utworzyć jednak, gdzie ten i ów napisałby, co ma do sprzedania. Bo już drugi raz się zdarzyło, że ktos od nas proponuje sprzedaż na Wrogim Żółtym Forum, miast zaproponować najpierw koleżeństwu.
Sowy nie są tym, czym się wydają...
To chyba o mnie. Ale będzie trudne do udowodnienia, ponieważ po zajawce nie został ślad. Była godzinę. Wieczorem spróbuję ponownie ją umieścić. Jeśli sytuacja się powtórzy, zostanę niejako zobligowany do zastosowania ekscesu intensywnego.
Sam pomysł z Działem Handlowym - jak najbardziej. Chociaż będę miał pewne opory proponować Szanownemu Towarzystwu cokolwiek z Nexa. Jako protezę protezy.

Sam pomysł z Działem Handlowym - jak najbardziej. Chociaż będę miał pewne opory proponować Szanownemu Towarzystwu cokolwiek z Nexa. Jako protezę protezy.
- Owain
- Nasz Czelnik
Spać miałeśLigo pisze:To chyba o mnie. Ale będzie trudne do udowodnienia, ponieważ po zajawce nie został ślad. Była godzinę. Wieczorem spróbuję ponownie ją umieścić. Jeśli sytuacja się powtórzy, zostanę niejako zobligowany do zastosowania ekscesu intensywnego.![]()

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Nie może spać bo jest pełnia. Logyczne.
- wuzet
- Kontakt:
- Owain
- Nasz Czelnik
Mam sygnał, że się forum wywala przy próbie edycji posta. Znaczy że kopiuje go jeszcze raz. Ktoś, kto nie jest adminem i ma normalną edyzję może sprawdzić?
A mnie na domowym kompie wyskakuje jakiś komunikat w pasku adresu, że coś tam niezabezpieczone. Wcześniej tego nie było. Na pracowym kompie też tak jest. Wyskakuje jak się nie jest zalogowanym.
A mnie na domowym kompie wyskakuje jakiś komunikat w pasku adresu, że coś tam niezabezpieczone. Wcześniej tego nie było. Na pracowym kompie też tak jest. Wyskakuje jak się nie jest zalogowanym.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dzwonię do Marka.
Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
Zaraz będzie patrzył.
Dodano po 2 minutach 6 sekundach:
Zaraz będzie patrzył.
- programista
- Beetlejuice
Badania amerykańskich naukowców wykazały brak błędu przy edycji posta. Może ktoś miał problem z internetem i dodało post kilkukrotnie?Owain pisze:Mam sygnał, że się forum wywala przy próbie edycji posta. Znaczy że kopiuje go jeszcze raz. Ktoś, kto nie jest adminem i ma normalną edyzję może sprawdzić?
Obstawiam, że te błędy zwraca antywirus. Miałem tak z ESETem, na niektórych stronach bez certyfikatu SSL. Spróbuj wyłączyć antywirusa i zobaczyć czy problem dalej występuje. Jeśli tak to napisz mi jaki system, przeglądarka i wersja. Mi nie udało się go odtworzyć w żadnej przeglądarce.Owain pisze:A mnie na domowym kompie wyskakuje jakiś komunikat w pasku adresu, że coś tam niezabezpieczone. Wcześniej tego nie było. Na pracowym kompie też tak jest. Wyskakuje jak się nie jest zalogowanym.
Sprawdzam edycje.
Tralala.
Nie widzę błędów
.
Z poważaniem,
Amerykański Naukowiec
Dodano po 3 minutach 39 sekundach:
PS. A może chodzi o post pod postem?
Dodano po 18 sekundach:
Nie. Też działa w porządku.
Tralala.