Puchu, dzięki! Na razie długi jest na szarym końcu. Jak mi się nerwica zaostrzy pomyślę o fotografowaniu ptaszków, wówczas będzie jak znalazł. Ale stałka. Zuomów chyba nie chcę, bo mam już niezły, zwany pezetem Biorąc pod uwagę cenę, wagę, wielkość - jest ok z przypiętym a6000. Gdybym chciał Zuoma, kupiłbym od wpk 24-240. Ale ten czuł pismo nosem, bo mi nawet nie pokazał. Może myślał serio, że z łuku przestrzelę
Nie wiem czy kogoś to obejdzie, ale odesłałem tamtego takumara, dołożyłem 50 zł i kupiłem innego. Wczoraj przyszedł. Ja pierdolę, że tak inteligentnie napiszę. Nówka sztuka, jakby wczoraj z fabryki wyjechała. Powłoczki, przednia soczewka, wszystko lśni i świeci, pierścienie chodzą jak masełko, nawet dekielek z posrebrzanymi literkami asahi pentax lśni jakby go wczoraj zrobili i dzisiaj z zabezpieczającej folii wyjęli. Oczywiście taki stan powoduje, że zdjęcia wydają się jeszcze lepsiejsze
Chciałem się podzielić swoim szczęściem, dziękuję dobranoc.
Owain pisze:dołożyłem 50 zł i kupiłem innego. Wczoraj przyszedł. Ja pierdolę, że tak inteligentnie napiszę... Chciałem się podzielić swoim szczęściem, dziękuję dobranoc.
Na inteligencję właśnie liczę... I cieszę się Twoją radością. Dziękuję, dzień dobry.