Amerykanie mówią, że jak chcesz kupić włoski samochód sportowy, musisz w domu dobudować pokój, do którego wprowadzi się włoski mechanik i będzie codziennie naprawiał wszystkie fakapy.
Stream of consciousness
-
puch24
Re: Stream of consciousness
Jak najbardziej!
Amerykanie mówią, że jak chcesz kupić włoski samochód sportowy, musisz w domu dobudować pokój, do którego wprowadzi się włoski mechanik i będzie codziennie naprawiał wszystkie fakapy.
-
Ligo
O właśnie. Ja tam do Fiatów nic nie mam, do Fordów tym bardziej.nordenvind pisze:Ferrari tysz na F i Fiat

-
samek
Jasne ofkors i konieszno.puch24 pisze:...i francuskich...
Cudem kurna jednym kangoo objechałem 3/4 europy robiąc w sumie 360 tys. km w 12 lat.
Urban legends...
- Owain
- Nasz Czelnik
Właśnie... renuffki som fajne
Mięciutkie i milutkie a nie te niemieckie panzerkampfwageny ;p
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Ligo
A ja jeździłem Partnerem i co chwila się przewracał. A przynajmniej miał taki zamiar na każdym zakręcie.
-
samek
Masz zaburzenia błędnika. Od dwóch lat ujeżdżamy dwa berlinga i się jeszcze nie przewróciły.Ligo pisze:A ja jeździłem Partnerem i co chwila się przewracał. A przynajmniej miał taki zamiar na każdym zakręcie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Żona na czas zimowy wyłudziła od szefa Partnera. Jak mówi, jeździ kioskiem:) A ja za dwa lata kupuję Captura. I nic innego;p
-
Ligo
To nie błędnik, tylko paskudne rozwiązanie tylnego zawieszenia. Zresztą w szwagrowym Sceniku sytuacja podobna. Zawieszenie i układ kierowniczy to jedna wielka porażka. Ja tam jestem na nie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Za jeden z najładniejszych współczesnych aut dla Kowalskiego uważam Mazdę CX-3, ale jak wsiadłem, to... może dla chudego japońca dobre, ale dla grubego polaka masakra. Szerokość drzwi maluśka, za to przedział silnikowy długi, gówno widać. Ale ja autka traktuję użytkowo.
-
samek
Każdy ma swoje zdanie i przyzwyczajenia i oczekiwania.
Moje od 14 lat się ustaliły na poziomie: wygodne dające podróżować jak namiotem i najlepiej mało palące.
Partnery kangoo berlinga czy vw caddy są miodzio. Tylko nie widzimy potrzeby wydawania na caddy gdy na berlingo się wyda i zostanie jeszcze na sporo wycieczek.
Ostatnio zaczepiliśmy oko na defendery. Sacra fajne. Ale ekonomia spalania i kupna pozostawia do życzenia.
Moje od 14 lat się ustaliły na poziomie: wygodne dające podróżować jak namiotem i najlepiej mało palące.
Partnery kangoo berlinga czy vw caddy są miodzio. Tylko nie widzimy potrzeby wydawania na caddy gdy na berlingo się wyda i zostanie jeszcze na sporo wycieczek.
Ostatnio zaczepiliśmy oko na defendery. Sacra fajne. Ale ekonomia spalania i kupna pozostawia do życzenia.