W poszukiwaniu Św. Grilla
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
Dziś wypakowałem z plecaka swoją niezmordowaną Sigmę i okazało się, że dorobiła się ona pięknych pęknięć na przedniej soczewce. Wygląda to git. Chciałem ją co prawda opchnąć jakiemuś napalonemu nikoniarzowi jako Lenny Kravitz edition, ale teraz to już chyba może mi tylko za przycisk do papieru robić. Na poprawę humoru kupiłem sobie nowego Nikona 

Poka! 
PS. Coś Ty wyrabiał z tym sprzętem?!?!

PS. Coś Ty wyrabiał z tym sprzętem?!?!
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Really Sigma Art?
- rbit9n
- Ribitibi
e tam. kumpel miał tak zagrzybioną przednią soczewkę we flincie, że mogła za pieczarkarnię robić, ale nic, buła, zdjęcia jak żyleta, więc skąd wiesz, skąd wiesz.cz4rnuch pisze:Dziś wypakowałem z plecaka swoją niezmordowaną Sigmę i okazało się, że dorobiła się ona pięknych pęknięć na przedniej soczewce. Wygląda to git. Chciałem ją co prawda opchnąć jakiemuś napalonemu nikoniarzowi jako Lenny Kravitz edition, ale teraz to już chyba może mi tylko za przycisk do papieru robić. Na poprawę humoru kupiłem sobie nowego Nikona
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Chyba se z ciekawości jaką przednią soczewkę potłukę albo przynajmniej zagrzybię.
Może rzeczywiście dramatyzuję. Chciałbym za nią z 65 PLNów, ale nie wiem czy nie przesadzam. Pomożecie wycenić?

Co do pytania puszka to o swój sprzęt bardzo dbam. Tak samo było w tym przypadku. Nie wiem co się stało. Może za często go czyściłem.

Co do pytania puszka to o swój sprzęt bardzo dbam. Tak samo było w tym przypadku. Nie wiem co się stało. Może za często go czyściłem.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Eee... Papier ścierny zerówka i po godzince jak nówka.
Wystaw w dziale Giełda a mój Fuji S5 na pewno nie zauważy tych rys...cz4rnuch pisze:Może rzeczywiście dramatyzuję. Chciałbym za nią z 65 PLNów, ale nie wiem czy nie przesadzam. Pomożecie wycenić?

Za 65 pln to też bardzo chętnie nie zobaczę tych rys i uwolnię Cię od tego ciężaru...
A co kupiłeś?
Powiecie, że jestem gópi i niemondry i nie dbam o krystaliczną ostrość zdjęć, ale w przeciwieństwie do szkoły otwockiej jestem zwolennikiem szkoły falenickiej i namiętnie używam filtrów UV (ale MC) do ochrony obiektywów. I już parę razy mi to dópę, znaczy soczeffkę, uratowao.
A co kupiłeś?
Powiecie, że jestem gópi i niemondry i nie dbam o krystaliczną ostrość zdjęć, ale w przeciwieństwie do szkoły otwockiej jestem zwolennikiem szkoły falenickiej i namiętnie używam filtrów UV (ale MC) do ochrony obiektywów. I już parę razy mi to dópę, znaczy soczeffkę, uratowao.
Kupiłem idioten camerę, bo jestem obrażony na luszczanki i nieluszczanki z wystającymi obiektywami. Chciałem GRa, ale po pobieżnym przejrzeniu neta wydał mi się za drogi i na nikon store'rze wywaliłem tysiaka na Coolpixa A