Pogoda w regionie
Re: Pogoda w regionie
.
Ostatnio zmieniony 21 gru 2020, 22:26 przez zdyboo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Kamila Kuranta pamiętam tylko tekst z grubsza taki (też cycat luźny, z pamięci, więc niedokładny):
- Kamil, a ty wiesz, kim jest Józek?
- On jest synem księdza.
- Oj, głupi, nie jest synem księdza, tylko synem gospodyni księdza!
- vid3
- Kontakt:
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A nago?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Się pilnie uczysz się.
PS Ale do zębów per rectum? Niby znam prostsze drogi, jednak w obecnych czasach nic mnie już nie zdziwi.

PS Ale do zębów per rectum? Niby znam prostsze drogi, jednak w obecnych czasach nic mnie już nie zdziwi.
- vid3
- Kontakt:
A tak jeszcze w temacie CH czyli Galerii Handlowych.
Jedną taka u nas nazwali Galerią Słoneczną.
No i przyjęło się, że w Radomiu ludzie na zakupy chodzą do GS-u.
Jedną taka u nas nazwali Galerią Słoneczną.
No i przyjęło się, że w Radomiu ludzie na zakupy chodzą do GS-u.
GieeSy wiecznie żywe!
W GieeSach bywały różne fajne rzeczy, których nie było gdzie indziej. Pamiętam, w pewnym GieeSie na pewnej wsi widziałem polski sprzęt stereo, którego nikt tam nie kupował, pewnie nawet nie wiedzieli co to jest. W tym samym GieeSie wypatrzyłem dwie dwulitrowe butle wywoływacza ORWO R09, czyli dawnego Rodinalu, i też nie wiedzieli nawet, co to jest i do czego, i pewnie z radością mi go sprzedali - a był to jakiś rok 80, może 81.
W GieeSach bywały różne fajne rzeczy, których nie było gdzie indziej. Pamiętam, w pewnym GieeSie na pewnej wsi widziałem polski sprzęt stereo, którego nikt tam nie kupował, pewnie nawet nie wiedzieli co to jest. W tym samym GieeSie wypatrzyłem dwie dwulitrowe butle wywoływacza ORWO R09, czyli dawnego Rodinalu, i też nie wiedzieli nawet, co to jest i do czego, i pewnie z radością mi go sprzedali - a był to jakiś rok 80, może 81.