Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
zdyboo

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: zdyboo »

O woda do połowy łydki, takie coś się jeszcze da rowerem przejechać, choć w butach będzie mokro.

Na majówkę na pewno się uda.
samek

Post autor: samek »

zdyboo pisze: 12 kwie 2021, 20:16 O woda do połowy łydki, takie coś się jeszcze da rowerem przejechać, choć w butach będzie mokro.
Wczoraj był piękny dzień na Grądzie. Był jeden kozak, który na crossie to przeszedł. Teraz już czytamy po ognisku nad Narwią. Jutro do domu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

zdyboo pisze: 12 kwie 2021, 19:54 Ja od piątku do niedzieli przejechałem ponad 200 km na rowerze.
Mogłeś sobie darować "na rowerze", bo w Twoich ustach brzmi jak masło maślane. ;)

PS Jasiu, wyglądasz jak rasowy Kulten czy inny Nemeth.
zdyboo

Post autor: zdyboo »

Jakbym nie napisałem na czym to zaraz byłby pytania.
samek

Post autor: samek »

wpk pisze: 12 kwie 2021, 21:24 PS Jasiu, wyglądasz jak rasowy Kulten czy inny Nemeth.
Bez statywu?
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Statyw wystemplowany.
puch24

Post autor: puch24 »

wpk pisze: 11 kwie 2021, 15:23
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Dodano po 3 minutach 39 strzałach znikąd:
Owain pisze: 12 kwie 2021, 16:48 Ciężki okres. Bólowo od stycznia jest kiepsko, skończyła mi się praca zdalna i mocno w fabryce dociskają. Biorę znów takie leki, po których nastrój spada. Za duża ilość informacji, zawracania dupy - usunąłem z Fb ze 20 znajomych. Emigracja wewnętrzna. Zniknąłem na weekend na Roztocze, ale bólowo sobota była tragiczna. Niedziela oki, przerdeptałem 10 km. Wieczorem coś znalazłem na nodze, zdrapałem, ale nie patrzyłem co. Kleszcz? Niby nic nie widać ale lekko boli i ciut spuchło. Nie chcę znów żreć antybiotów na boreliozę. Wczoraj sms od koleżanki, czy składam się na wieniec. Oddzwoniłem bo byłem z dala od neta. Umarła mega sympatyczna koleżanka z podstawówki, była u mnie na kawie z dwiema innymi jeszcze w lipcu. Opowiadała o kłopotach z niepełnosprawnym dzieckiem i chorym ojcem. Nie wspomniała, że ma zaawansowany nowotwór.
Współczuję. Świat nie pieści. U mnie znów pogrzeb rodzinno/znajomy - matka (byłej) żony kuzyna, dobrze mi znana, i sympatyczna.

Przy okazji, zauważyłem właśnie, że mnie też wypierdoliłeś ze znajomych. Fajnie.
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

Eh, wszędy smutki różne...
Nie będę zatem swoich dorzucać. Przeczekam. Pewnie minie.
Owainie, nie podupadaj. Takoż i reszcie ferajny życzę poprawy nastrojów i lepszych widoków na przyszłość.
gavin

Post autor: gavin »

Kurła mówię powieszę se tv na scianie, kupilem specjalistyczne wkrynty... kurła 3 godziny...
Awatar użytkownika
cichykot
Tamarukam

Post autor: cichykot »

ODPOWIEDZ