...wieków, AMEN!
ale żeby zostać w temacie samochodowym, to może zamiast siekierki lepiej łyżkę do opon, albo przedłużkę od lewarka?
...wieków, AMEN!
Czyli nie lesby a transwestyci... Jeden diabeł - wszędzie się ta arka przymierza.
Nie wiem, akurat wymieniałem grzybek w rurze sterowej i usłyszałem puk. Jak wysiadła to telefon z przedniej kieszeni spodni wyciągała, zatem zakładam, że jednak nie pisała, bo ciężko jest telefon szybko schować do przedniej kieszeni jak się siedzi przypiętym do fotela. Niemniej jednak też to zauważam, ale nie widzę tu przewagi kobiet. Ostatnio minąłem się na wąskiej drodze z jakimś tirowcem co jechał i beztrosko coś sobie pisał w telefonie. Ruch był taki średni, bo to akurat wjazd był do miasta. Zatem nie pusta droga z tylko rowerzystą, zatem niech on się martwi.Owain pisze: 26 sie 2021, 16:49Na bank pukająca pisała coś na smartfonie. To jak baby piszą w czasie jazdy, to masakra.
może być.wpk pisze:czelnik, to umów się z pietrkiem na tarpana, ale zamiast siebie wyślij te koleżanki, że niby ostry sex będzie.
(tylko nie mów, że chodzi o ostrość siekierki.)
Uściślę - musi być ateistą.zdyboo pisze: 26 sie 2021, 18:02 Co do mizoginii. Chyba Jeremy Clarkson powiedział, że obecnie jedyną grupą jaką można bezkarnie obrażać jest biały, heteroseksualny mężczyzna.