W poszukiwaniu Św. Grilla
- Owain
- Nasz Czelnik
Re: W poszukiwaniu Św. Graala
Raczej srebrny z czarnym dachem i z nowymi światłami led po liftingu, bo tamte ramki chromowane okropne.

Sowy nie są tym, czym się wydają...
- Owain
- Nasz Czelnik
No to chyba mamy inne internety.cz4rnuch pisze:Czytałem w sumie coś odwrotnego. Na ephotozinie lub photozonie w teście wypadł bardzo dobrze na brzegu, nawet w pełni otwarty. A ten bez AFu to w sensie pod inne mocowania? Bo jeśli tak to recenzji jest w necie bardzo dużo łącznie z wątkami na Nikoniarzach. Vojtek malutki i chyba na tym się kończą (przynajmniej dla mnie) jego zalety. Straszliwie winietuje, (co pewnie dla niektórych może być zaletą, bo nie trzeba tego dodawać w PP), ciemniaczek i dość miękkie rogi tak na pełnej dziurze jak i po przymknięciu. Do tego drogi.
Ciekawy, ale ciężki i chyba wersji z bagnetem E nie ma, więc jeszcze waga przelotki.nordenvind pisze:No to może Irix 15 mm f/2.4 ?
Sowy nie są tym, czym się wydają...
To było odnośnie rzekomo dobrego na brzegu Ciamcianga FE, rzekomo nieobecnego w necie Ciamcianga bez FE i AF za to pod F i EF czy przeciętnego optycznie Wojtusia 15? Czy wszystkiego?Owain pisze:...No to chyba mamy inne internety...
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Dam za nas obu:Chory pisze:Nie używam emotikonów, więc musisz sobie wyobrazić mój uśmiech.Owain pisze:Idzie Woytek borem, lasem,
Wymachując Polem Draszem.

Polem Draszem, Polem Draszem... zostaje... NamoNamo!Chory pisze:Paul Drasch jest jak gorący ziemniak, ciągle ktoś komuś go podrzuca. Ciekawe komu Woytek go odrzuci...

Teraz wpisujcie miasta.
PS Ciekawe, co na to nasz Pizarro?
Był moment że Drasza lubiłem. Kiedy jeszcze AO żyło, groteskowość tej postaci idealnie pasowała do klimatu forum.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zastanawia mnie, czemu, skoro to postać tak szkodliwa, nie został zbanowany?
Nie wiem, kto z Was pamięta U-boota na Nikoniarzach - ten to dopiero był odlotowy, krzywdy jednak nie robiąc - ale banowano go kilkakrotnie, aż w końcu na zawsze.
Szkoda, bo np. mnie, a i nie tylko, brakowało go potem jako alternatywy dla obligatoryjnego onanizmu landrynowego.
Nie wiem, kto z Was pamięta U-boota na Nikoniarzach - ten to dopiero był odlotowy, krzywdy jednak nie robiąc - ale banowano go kilkakrotnie, aż w końcu na zawsze.
Szkoda, bo np. mnie, a i nie tylko, brakowało go potem jako alternatywy dla obligatoryjnego onanizmu landrynowego.

Biedak musiał się nadziać na jakąś bombę nikkorową. Nawet sonar przeciwmodowy nie pomógł?
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Pewien zdolny nikoniarski pisarz zamieścił świetne opowiadanie na jego temat w Cafe, ale oni te wpisy kasują, więc nie ma, a szkoda...
Pamiętam tylko, że U-boot atakował trollpedami, aż zatopił go HMS Ekonet.
Pamiętam tylko, że U-boot atakował trollpedami, aż zatopił go HMS Ekonet.

Popełnił zatem ten sam błąd co Japończycy z Pearl Harbor budząc olbrzyma. Gdyby nie to może do dziś pływałby po wątkach sprzętowych budząc zachwyt kotleciarzy przeładowywaniem obiektywów, na niełatwym przecież bagnecie F, z prędkością działka przeciwlotniczego.