Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: wpk »

A tak w ogóle, to gratuluję wszystkim rocznicy forum i z tej okazji okolicznościowe zdjęcie - mam nadzieję, że się spodoba:
http://forum.psioniczni.pl/viewtopic.ph ... 125#p28125
;)
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Kurwa, to już teraz wszystko trza pisać jako ukryte i zdjęcia też ukryte? To mam jeszcze pomysła. Weźmy sobie naraz zmieńmy nicki na nowe, ale takie niepodobne, by nikt nie wiedział kto jest kto. Jak w tym pokoju, co gasi się światło i wszyscy uprawiają seks ze wszystkimi :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Brawężysz. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

A ja to z okazji Dnia Niepodległości ze smutkiem znów dziś skonstatowałem patriotyczne zachowania moich współrodaków współosiedlowych. Znów auta pozostawiane tak, by drugiemu było trudniej, byle jak byle gdzie, byle dupę mieć bliżej domu. Ktoś coś dużego pewnie wnosił, drzwi poodpinał z samodociągów, pootwierał, ale wrócić, przywrócić do stanu jaki był, nim porozpinał? No to już nie. I te butelki pozostawiane na krawężnikach i te worki ze śmieciami pierdolnięte pod śmietnik, bo się jednemu bucowi z drugim nie chciało wziąć klucza. I słyszę uszami wyobraźni te słowa „Zenek, do kosza? Pojebało cię? A pierdolnij, w kąt, płacisz przecieżw chuj za części wspólne, to niech sprzątaczka w poniedziałek zapierdala!” I widzę potem te bezrefleksyjne ryje w Żabce, i słucham i… nie, nie czuję pogardy. Raczej ubolewanie. I nie będę się z nikim pierdolił, przepraszał, że uważam, że bliżej nam do Albańczyków czy tych czy innych ludzi pustyni, co to byle jak, byle gdzie itepe.

gavin

Post autor: gavin »

oj tam oj tam, to folklor lokalny,
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Owain pisze:ciach!
ależ się spinasz.
w każdym razie, u mnie jest jeden sąsiad, chyba pisałem, któremu się zepsuł pilot od bramy, więc od dwóch lat otwiera bramę ręcznie, blokuje i jedzie nie zamknąwszy. jak go raz doznał ode mnie oświecenia, to od roku codziennie jest brama zamknięta. w każdym razie zdumiewa mnie, że chce mu się tak otwierać bramę, zamiast dorobić sobie pilota. a u nas jest inny spec i z tego co wiem, to bierze taniej za piloty.
no i jeszcze sąsiadka z piętra, której się nie chce wynosić śmieci, więc raz tak jebało, jakby koza zdechła na korytarzu. oczywiście też raczyłem zwrócić uwagę, że źle czyni i od tamtej pory, jest spokój, zostawia tylko plastiki i papiery.

w każdym razie, zagranico też są takie buraki i kmioty, więc nie ma co uprawiać pedagogiki wstydu.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Pietrek, zależy za którą granicą. A pilota można dorobić pierdnięciem, kupujesz na allegro za 45 zł i programujesz stojąc do 2 m od bazy, bo nie są łone zabezpieczone pinem. Sam tak skopiowałem i mam trzy piloty od naszej bramy :D
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

Owain pisze:Pietrek, zależy za którą granicą. A pilota można dorobić pierdnięciem, kupujesz na allegro za 45 zł i programujesz stojąc do 2 m od bazy, bo nie są łone zabezpieczone pinem. Sam tak skopiowałem i mam trzy piloty od naszej bramy :D
za każdą, nieważne którą.
a z pilotem to wiem, i stąd moje zdumienie.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
samek

Post autor: samek »

wpk pisze: 11 lis 2017, 12:34 A tak w ogóle, to gratuluję wszystkim rocznicy forum...
A goździki gdzie?

Rok. Hoho.
puch24

Post autor: puch24 »

Gwoździki w skrzynce narzędziowej.
ODPOWIEDZ