Stream of consciousness

zdjęcia i o zdjęciach - bez dogmatu
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Stream of consciousness

Post autor: puch24 »

Prawnikiem nie jestem, ale gdy tylko zobaczyłem tę aukcję, pomyślałem to, co Owain.
Sprzedaż wizerunku Prezesa tak, by w ten sposób wbrew swej woli przyczynił się On do wsparcia WOŚP, jest fajnym sposobem zagrania Mu na nosie, ale niestety, jak sądzę, podpada pod paragrafy. :-(
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

A może zamiast pierdasić, że nieprawnie, ze wizerunek itd, to może trzeba by podziwiać Pana Fotografa za odwagę. Ja podziwiam i kibicuję. Na WOŚP tez co nieco wyskrobię.
Awatar użytkownika
rbit9n
Ribitibi

Post autor: rbit9n »

tomek_jj pisze: 03 sty 2018, 21:35 A może zamiast pierdasić, że nieprawnie, ze wizerunek itd, to może trzeba by podziwiać Pana Fotografa za odwagę. Ja podziwiam i kibicuję. Na WOŚP tez co nieco wyskrobię.
odważny byłby, jak by za minionego reżymu wystawił takie portreciki Tuska, albo Komorowskiego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Nie widzę różnicy.

PS I pciepraszam za wcześniejszy wpis, byłem pijany, znalazłem tanie dojście do alku, mam usprawiedliwienie. Łubu dubu.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

OK. Tylko pamiętaj, by na kacu nie prosić Jezusa o wodę.
Chory

Post autor: Chory »

rbit9n pisze: 03 sty 2018, 21:39
tomek_jj pisze: 03 sty 2018, 21:35 A może zamiast pierdasić, że nieprawnie, ze wizerunek itd, to może trzeba by podziwiać Pana Fotografa za odwagę. Ja podziwiam i kibicuję. Na WOŚP tez co nieco wyskrobię.
odważny byłby, jak by za minionego reżymu wystawił takie portreciki Tuska, albo Komorowskiego.
Mnie tam wsio ryba kiedy i kogo, ale opisy, jak Franka na FB, „powieś sobie Kaczyńskiego”, są niesmaczne. Albo ja zdupiałem już do reszty.
namoamo

Post autor: namoamo »

Łatwo wpaść w paranoję, skoro nawet inteligentna gra słów jest gorsząca to jaki inny żart byłby odpowiedni? :-)
puch24

Post autor: puch24 »

Już żaden. :-P
Chory

Post autor: Chory »

Zachęcanie do wieszania kogokolwiek, nawet w przenośni, jeśli jest żartem, to wyjątkowo marnym.

I nie jestem zgorszony, tylko zniesmaczony.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Zjedz landrynka. ;)
ODPOWIEDZ