Prawnikiem nie jestem, ale gdy tylko zobaczyłem tę aukcję, pomyślałem to, co Owain.
Sprzedaż wizerunku Prezesa tak, by w ten sposób wbrew swej woli przyczynił się On do wsparcia WOŚP, jest fajnym sposobem zagrania Mu na nosie, ale niestety, jak sądzę, podpada pod paragrafy.
A może zamiast pierdasić, że nieprawnie, ze wizerunek itd, to może trzeba by podziwiać Pana Fotografa za odwagę. Ja podziwiam i kibicuję. Na WOŚP tez co nieco wyskrobię.
tomek_jj pisze: ↑03 sty 2018, 21:35
A może zamiast pierdasić, że nieprawnie, ze wizerunek itd, to może trzeba by podziwiać Pana Fotografa za odwagę. Ja podziwiam i kibicuję. Na WOŚP tez co nieco wyskrobię.
odważny byłby, jak by za minionego reżymu wystawił takie portreciki Tuska, albo Komorowskiego.
tomek_jj pisze: ↑03 sty 2018, 21:35
odważny byłby, jak by za minionego reżymu wystawił takie portreciki Tuska, albo Komorowskiego.
Mnie tam wsio ryba kiedy i kogo, ale opisy, jak Franka na FB, „powieś sobie Kaczyńskiego”, są niesmaczne. Albo ja zdupiałem już do reszty.