Sprzedaż wizerunku Prezesa tak, by w ten sposób wbrew swej woli przyczynił się On do wsparcia WOŚP, jest fajnym sposobem zagrania Mu na nosie, ale niestety, jak sądzę, podpada pod paragrafy.
Stream of consciousness
-
puch24
Re: Stream of consciousness
Prawnikiem nie jestem, ale gdy tylko zobaczyłem tę aukcję, pomyślałem to, co Owain.
Sprzedaż wizerunku Prezesa tak, by w ten sposób wbrew swej woli przyczynił się On do wsparcia WOŚP, jest fajnym sposobem zagrania Mu na nosie, ale niestety, jak sądzę, podpada pod paragrafy.
-
tomek_jj
A może zamiast pierdasić, że nieprawnie, ze wizerunek itd, to może trzeba by podziwiać Pana Fotografa za odwagę. Ja podziwiam i kibicuję. Na WOŚP tez co nieco wyskrobię.
- rbit9n
- Ribitibi
odważny byłby, jak by za minionego reżymu wystawił takie portreciki Tuska, albo Komorowskiego.
nie, nie tobie ja służę, ja służę bzdurze!
-
cz4rnuch
Nie widzę różnicy.
PS I pciepraszam za wcześniejszy wpis, byłem pijany, znalazłem tanie dojście do alku, mam usprawiedliwienie. Łubu dubu.
PS I pciepraszam za wcześniejszy wpis, byłem pijany, znalazłem tanie dojście do alku, mam usprawiedliwienie. Łubu dubu.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
OK. Tylko pamiętaj, by na kacu nie prosić Jezusa o wodę.
-
Chory
-
namoamo
Łatwo wpaść w paranoję, skoro nawet inteligentna gra słów jest gorsząca to jaki inny żart byłby odpowiedni? 
-
puch24
Już żaden. 
-
Chory
Zachęcanie do wieszania kogokolwiek, nawet w przenośni, jeśli jest żartem, to wyjątkowo marnym.
I nie jestem zgorszony, tylko zniesmaczony.
I nie jestem zgorszony, tylko zniesmaczony.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zjedz landrynka.