Maciek... Samych dobrych rzeczy w wigilię Twych urodzin.
Psychoterapia
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Re: Psychoterapia
Owain... Uczciwe, intensywne i pozytywne alkowienie lepsze od jakiegoś bezpłciowego biegania. :~~~PPP
-
samek
My?Owain pisze:...A swoją drogą trochę dziwniście, Chopy...
Maciek - z tego co wiem o jutrzejszym dniu, to już dziś Ci składam itd.
Nie za bardzo umiem składać. Ale szczerze wszystkiego!
-
tomek_jj
Puchu dwudziesty czwarty. Znam cię z wpisów z forum Pentaxa z wątku o Samsungu, z forum Nikoniarze i tutaj. Powiem szczerze, że tak sympatycznego i uczynnego usera trudno spotkać w sieci.puch24 pisze:
Dziękuję serdecznie. 24 w mojej nazwie to właśnie od tego nieszczęsnego 24 grudnia. Bardzo nie lubię moich urodzin, od paru już ładnych lat.![]()
Wszystkiego dobrego
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Howgh!
- Gdama
- Gdriada
O! Puch ma urodziny! Moc truchleje - olej peselozę 
Wszystkiego wyczekiwanego życzę. I w bonusie zadowolenia ze zdjęć, a przede wszystkim - ochoty na ich robienie.
Wszystkiego wyczekiwanego życzę. I w bonusie zadowolenia ze zdjęć, a przede wszystkim - ochoty na ich robienie.
-
tomfoot
- Owain
- Nasz Czelnik
Maćku:) Nie wiem czy dobrze liczę, 53 czy 54 wiosny?
W każdym razie przyłączam się do peanów na temat Waści:) Ale po pierwsze, ta zima wreszcie musi minąć, po drugie, masz teraz wysoką pozycję na najlepszym forum internetowym w historii tej części galaktyki, po trzecie... coś bym CI napisał, ale znów mi palce napiszą coś innego... Ale przesilenie przeszło ze dwa dni temu i będzie szło ku lepszemu
W przeciwieństwie do niektórych uważam, że wszystko w naszych rękach, a siła człowiecza jest większa niż się wydaje:) Ale zaczynam pierdolić! 
Sowy nie są tym, czym się wydają...
-
Tom4sz
No to mi, jako najmłodszemu, nie pozostaje nic innego, jak skoczyć po flaszkę.

- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Starki.Tom4sz pisze:No to mi, jako najmłodszemu, nie pozostaje nic innego, jak skoczyć po flaszkę.
-
puch24
To jest jakaś myśl wdrożeniowa...wpk pisze:Owain... Uczciwe, intensywne i pozytywne alkowienie lepsze od jakiegoś bezpłciowego biegania. :~~~PPP
Bardzo serdecznie Wszystkim dziękuję w wigilię Wigilii.Maciek... Samych dobrych rzeczy w wigilię Twych urodzin.
Macie rację, trzeba myśleć i patrzeć obtymistycznie! Dni będą już tylko dłuższe! Może w końcu nawet zrobię jakieś zdjęcie?
Walczę z peselozą (fizyczną i psychiczną) i na razie chyba ta cholera jedna zwycięża, ale ja Wam jeszcze pokażę!
PS. Owik - 53.
PPS. Miałem 6 lat, gdy ówczesny wiceminister zdrowa Czechosłowacji powiedział o mnie "stari babka". Narzekanie mam w herbie rodowym.