Psychoterapia

off-duty
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Re: Psychoterapia

Post autor: wpk »

Owain... Uczciwe, intensywne i pozytywne alkowienie lepsze od jakiegoś bezpłciowego biegania. :~~~PPP

Maciek... Samych dobrych rzeczy w wigilię Twych urodzin. :)
samek

Post autor: samek »

:mrgreen:
Owain pisze:...A swoją drogą trochę dziwniście, Chopy...
My?

Maciek - z tego co wiem o jutrzejszym dniu, to już dziś Ci składam itd.
Nie za bardzo umiem składać. Ale szczerze wszystkiego!
tomek_jj

Post autor: tomek_jj »

puch24 pisze:
Dziękuję serdecznie. 24 w mojej nazwie to właśnie od tego nieszczęsnego 24 grudnia. Bardzo nie lubię moich urodzin, od paru już ładnych lat. :-(
Puchu dwudziesty czwarty. Znam cię z wpisów z forum Pentaxa z wątku o Samsungu, z forum Nikoniarze i tutaj. Powiem szczerze, że tak sympatycznego i uczynnego usera trudno spotkać w sieci.
Wszystkiego dobrego
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Howgh!
Awatar użytkownika
Gdama
Gdriada

Post autor: Gdama »

O! Puch ma urodziny! Moc truchleje - olej peselozę ;)
Wszystkiego wyczekiwanego życzę. I w bonusie zadowolenia ze zdjęć, a przede wszystkim - ochoty na ich robienie.
tomfoot

Post autor: tomfoot »

:mrgreen: Wszystkiego dobrego. Szczerze Puchaty Macieju! :mrgreen:
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Maćku:) Nie wiem czy dobrze liczę, 53 czy 54 wiosny? :) W każdym razie przyłączam się do peanów na temat Waści:) Ale po pierwsze, ta zima wreszcie musi minąć, po drugie, masz teraz wysoką pozycję na najlepszym forum internetowym w historii tej części galaktyki, po trzecie... coś bym CI napisał, ale znów mi palce napiszą coś innego... Ale przesilenie przeszło ze dwa dni temu i będzie szło ku lepszemu :) W przeciwieństwie do niektórych uważam, że wszystko w naszych rękach, a siła człowiecza jest większa niż się wydaje:) Ale zaczynam pierdolić! :D
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Tom4sz

Post autor: Tom4sz »

No to mi, jako najmłodszemu, nie pozostaje nic innego, jak skoczyć po flaszkę.
:twisted:
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Tom4sz pisze:No to mi, jako najmłodszemu, nie pozostaje nic innego, jak skoczyć po flaszkę.
:twisted:
Starki. :D
puch24

Post autor: puch24 »

wpk pisze:Owain... Uczciwe, intensywne i pozytywne alkowienie lepsze od jakiegoś bezpłciowego biegania. :~~~PPP
To jest jakaś myśl wdrożeniowa... ;-) (tzn. chyba powinienem wdrożyć)
Maciek... Samych dobrych rzeczy w wigilię Twych urodzin. :)
Bardzo serdecznie Wszystkim dziękuję w wigilię Wigilii. :-)

Macie rację, trzeba myśleć i patrzeć obtymistycznie! Dni będą już tylko dłuższe! Może w końcu nawet zrobię jakieś zdjęcie? ;-) A może nawet takie, które spodoba się i mnie, i innym?

Walczę z peselozą (fizyczną i psychiczną) i na razie chyba ta cholera jedna zwycięża, ale ja Wam jeszcze pokażę! :twisted:

PS. Owik - 53. :-( Niestety, młody byłem do chwili, gdy imię me stało się czterdzieści i cztery.
PPS. Miałem 6 lat, gdy ówczesny wiceminister zdrowa Czechosłowacji powiedział o mnie "stari babka". Narzekanie mam w herbie rodowym. ;-)
ODPOWIEDZ