Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
- danz1ger
Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...
nie, ruszałem z E 19th Street do Coney Island Ave a potem skręcałem w lewo w Church Ave, a potem parę w lewo prawo do Fort Hamilton Ave i zaraz w 39th Street i już. to skuterem. a przedtem to czasem "czułe spojrzenie" prosto w oczy, czasem zdawkowe "hey, how you doin'" i wszystko było OK.
Shoot First, Ask Questions Later.
- danz1ger
a czasem " hey man can you get me some coffee", "no problem" i miałeś kumpla na całe życie.
A bo... wybrałem się kiedyś do Brooklyn ZOO, a potem połaziłem trochę na południe od niego.danz1ger pisze: ↑03 kwie 2019, 00:16 nie, ruszałem z E 19th Street do Coney Island Ave a potem skręcałem w lewo w Church Ave, a potem parę w lewo prawo do Fort Hamilton Ave i zaraz w 39th Street i już. to skuterem. a przedtem to czasem "czułe spojrzenie" prosto w oczy, czasem zdawkowe "hey, how you doin'" i wszystko było OK.
No i jak zobaczyłem te powłóczyste spojrzenia ciemnych koleżków i poczwórnie sprzężonych kapów na ulicy, to mi się odechciało zwiedzania.
Ale tam chyba nie strzelajo tak gęsto, jak u nasz na Englewood w Chicago.
- danz1ger
nigdy nie byłem w jakiejś dziwnej sytuacji poza przypadkiem, kiedy byłem na robocie na 110th Street na Manhattanie, i przyjechały karki z Coalition, albo jakoś tak, chcąc wymusić zatrudnienie swoich trutni i byli raczej mało "friendly". a poza tym, to zauważyłem, że homeless albo beggars nie lubią być ignorowani. "sorry man, I have any change on me" wystarczało.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Jak wszędzie, gdzie nie znasz reguł.
przecież te spalone książki to miała być zasłona dymna.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
Zasłaniająca spisek żydowski?
- poor
- Rich poor
Adaptal 17mm