Dywagacje o zakupie A7
Re: Dywagacje o zakupie A7
Zerknij w status zamówienia na swoim koncie amazon. O ile dobrze pamiętam to można tam takze anulować zamówienie na jakimś etapie.
- Owain
- Nasz Czelnik
Samki i Tampaxy warto kupować w Polsce, bo ceny są niskie i dodają 5 lat gwarancji. Co mi przypomniało, że przepadła mi ta gwarancja, bo nie zarejestrowałem mojego ciamcianga na ich stronce.
Chyba możesz anulować, ale nie wiem czy to działa.
Chyba możesz anulować, ale nie wiem czy to działa.
- wpk
- wpkx
- Kontakt:
A może po prostu nie masz nic na koncie, bo Ula wydała wszystko na wołowinę, wina, i to jej wina, a z próżnego i Amazon nie wyleje.
Eeee... jak chce sobie poprawić humor to dobre pifko kupuje, najlepiej dwapuch24 pisze: ↑28 lis 2019, 00:58 Każdy chop od caszu do caszu potrzebuje shopping therapy, jak baba. Jak Cię stać, to kup, nie będziesz żałował.
Oglądam na FB zdjęcia w grupach Sony A7 i A9, i ludzie wrzucają tam zajebiste foty, nie tylko pod względem jakości obrazu, ale także właśnie możliwości fotograficznych, jak szybki śledzący obiekty AF, itp.

RII super pucha i ją lubię, przelot migawki obliczony na 500tys klatek...wystarczy do emerytury

Akurat bateria w RIII nie jest dla mnie najważniejszym bonusem. Jest bardziej wydajna, ale niestety powiększa korpus i jego wagę.
Obecnie mam trzy oryginalne akumulatory i nie zdarzyło mi się jeszcze aby zabrakło prundu.
Najbardziej chyba chciałbym zasmakować tego najnowszego AFa i lepszego telewizorka.
ja żem kupił na szwabskim amejzonie i zaplacił żem rewolutem <dumny>
Klawo jak cholera.
- no_gravity_Carlos
zadnych soniakow, tylko nikony! zadnych bezluster! bez grawitacji!
Wreszcie jeden trzeźwy, co dobrze gada!
Dać mu wódki!
Dać mu wódki!
- no_gravity_Carlos
podziele sie oPuszkiem