Dywagacje o zakupie A7

wszystko, co chcielibyście wiedzieć o technice, ale boicie się zapytać
ODPOWIEDZ
cz4rnuch

Re: Dywagacje o zakupie A7

Post autor: cz4rnuch »

Zerknij w status zamówienia na swoim koncie amazon. O ile dobrze pamiętam to można tam takze anulować zamówienie na jakimś etapie.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

Kupione, nie wysłane :(

Obrazek
Sowy nie są tym, czym się wydają...
cz4rnuch

Samki i Tampaxy warto kupować w Polsce, bo ceny są niskie i dodają 5 lat gwarancji. Co mi przypomniało, że przepadła mi ta gwarancja, bo nie zarejestrowałem mojego ciamcianga na ich stronce.

Chyba możesz anulować, ale nie wiem czy to działa.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Owain pisze: 28 lis 2019, 13:01ciągle nie pobrało mi z konta
A może po prostu nie masz nic na koncie, bo Ula wydała wszystko na wołowinę, wina, i to jej wina, a z próżnego i Amazon nie wyleje.
nordenvind

Post autor: nordenvind »

puch24 pisze: 28 lis 2019, 00:58 Każdy chop od caszu do caszu potrzebuje shopping therapy, jak baba. Jak Cię stać, to kup, nie będziesz żałował.

Oglądam na FB zdjęcia w grupach Sony A7 i A9, i ludzie wrzucają tam zajebiste foty, nie tylko pod względem jakości obrazu, ale także właśnie możliwości fotograficznych, jak szybki śledzący obiekty AF, itp.
Eeee... jak chce sobie poprawić humor to dobre pifko kupuje, najlepiej dwa :mrgreen:
cz4rnuch pisze: 28 lis 2019, 06:38 Nordu, Ty masz sytuację jeszcze bardziej klarowną. Ja przeskoczyłem jedną generacje a Ty celujesz bezpośrednio w następcę. Na Twoim miejscu, o ile ta bateria nie jest sprawą kluczową lub po prostu nie lubisz tej RII, odpuściłbym sobie wymianę. Obrazek taki sam.
RII super pucha i ją lubię, przelot migawki obliczony na 500tys klatek...wystarczy do emerytury :mrgreen:
Akurat bateria w RIII nie jest dla mnie najważniejszym bonusem. Jest bardziej wydajna, ale niestety powiększa korpus i jego wagę.
Obecnie mam trzy oryginalne akumulatory i nie zdarzyło mi się jeszcze aby zabrakło prundu.
Najbardziej chyba chciałbym zasmakować tego najnowszego AFa i lepszego telewizorka.
gavin

Post autor: gavin »

ja żem kupił na szwabskim amejzonie i zaplacił żem rewolutem <dumny>
cz4rnuch

Klawo jak cholera.
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

zadnych soniakow, tylko nikony! zadnych bezluster! bez grawitacji!
puch24

Post autor: puch24 »

Wreszcie jeden trzeźwy, co dobrze gada!
Dać mu wódki!
Awatar użytkownika
no_gravity_Carlos

Post autor: no_gravity_Carlos »

podziele sie oPuszkiem
ODPOWIEDZ