Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: puch24 »

vid3 pisze: 03 gru 2019, 15:15 Co do przeróbek to jestem pełen uznania kunsztu i warsztatu.
Jedynie ostatnia - technicznie doskonała - tematem mogła nieco dotknąć kręgi związane z właścicielem twarzy.
Także tego.
O to właśnie też mnie chodziło.
My tu sobie żartujemy, i - teoretycznie - jeśli sam zainteresowany nie czuje się dotknięty, nic mi nie powinno być do tego.
Ale...
Wiemy, że Internet żyje swoim życiem i pamięta; i co się raz opublikuje, tego już się nie odpublikuje, co się zobaczy, tego się nie odzobaczy, itd.
Wiemy, że także na to forum zaglądają/ły osoby niekoniecznie bardzo nam wszystkim życzliwe.
A przypadek sprawił, że dosłownie godzinę przed postem Owaina z daną przeróbką czytałem o wyrzuceniu człowieka z pracy (w USA, co prawda), bo ktoś dokopał się w Internecie jego nieco kompromitujących zdjęć i doprowadził do zwolnienia go, ponieważ uznano, że zdjęcia takie szkodzą wizerunkowi firmy. Także tego...

Dodano po 2 minutach 47 strzałach znikąd:
cz4rnuch pisze: 03 gru 2019, 13:46 Ważna jest też sama skala. Nie jestem pewny, ale w tamtym okresie miałem chyba ze 6 metrów wzrostu.
- Panie doktorze, jaki jest właściwy wzrost dla mojej wagi?
- Cztery metry.

(To o mnie)

Dodano po 13 minutach 38 strzałach znikąd:
Owain pisze: 03 gru 2019, 11:18 Ja tylko chciałbym napisać, że nie wiem co wolno na tym forum a co nie.
Na to każdy musi sam sobie odpowiedzieć, a sam Prezes chyba najbardziej.
Pod znakiem zapytania staje sens tworzenia przeze mnie przeróbek, które - myślałem, że cieszą, ale widać, że gorszą.
Nie.
Osobiście jestem głęboko zdziwiony reakcją niektórych Kolegów, bo wcześniej już wrzucałem cz4rnucha jako gołą babę, nie wspominając o wielu dziwnych przeróbkach Ojca Derektora. Za przerobienie go jako trzy małpy, mógłby się też obrazić. Co do wulgarnych treści, to pragnę przypomnieć, iż pudełko z gościem w lateksowych gaciach wrzucił Kolega otwieracz, a moja przeróbka była żartobliwym nawiązaniem do tego oraz oczywiście do "niby" obrażenia się na cz4rnucha na reklamowanie chujowej promocji. Raczej sam nie wyszukiwałbym tak potwornie obscenicznych obrazków do przeróbek. :P Moje przerópki są przecież dość nieudolnie robione i od razu widać, że to fotomoto, więc nie rozumiem zarzutu Pucha, że to publiczne jest. Nie prezentowałem cz4rnuchowych genitaliów przecież.
A tego to właśnie nie wiadomo. Ktoś mógłby to wziąć za dobrą monetę.
Uważam zdjęcie za zabawne.
Absolutnie nie chodziło mi o niesmak, skoro sam cz4rnuch się nie obraził, tylko o to, że to MY wiemy, że to obrazek zmontowany i od szyi w dół jest to kto inny. Bo znamy kontekst. To zdjęcie, wyrwane z kontekstu, mogłoby zostać zupełnie inaczej odebrane przez osoby spoza naszego grona, gdyby "wyciekło".

Oryginalne zdjęcie to sprawa modela. Taki zawód obrał, dostał za to pieniądze, wiedział, że jego określony wizerunek zostanie upubliczniony. Jego sprawa.
Cz4rnuch za to się na to nie pisał.
Zresztą sam cz4rnuch - mam przynajmniej takie wrażenie - raczej się nie obraził bo ma duży dystans do siebie (choć kto go tam wie). Ja wiem, że się po prostu mogło nie podobać, bo przez otwieracza wrzucony pan jest dość obleśny, no ale myślałem, że to forum nie jest przeznaczone dla osób, których taka frywolna przerópka mogłaby zniesmaczać. Teraz będę się musiał zastanawiać, czy ewentualna przeróbka kogoś nie urazi, bo w końcu wklejanie twarzy jakiejś babie albo jakiemuś totalitarnemu przywódcy może tego i owego dotknąć. Ciekaw jestem również zdania najbardziej zainteresowanego cz4rnucha, który oczywiście nabrał wody (abo czego innego) w usta.
Powtarzam, nie chodzi o zdjęcie, tylko o jego publikację tak, że każdy - KAŻDY - mógł je zobaczyć, a nawet ściągnąć, zapisać. Pewnie nawet sami mamy je w cachu przeglądarki... Przy odrobinie wysiłku możnaby się go dokopać i wyciągnąć. I wykorzystać...
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Post autor: Owain »

W takim razie, chciałem zapytać, czy Nowogro... starszyzna znaczy, oczekuje dymisji Prezesa, czy nie.

Jeśli nie, to karnie proszę Pucha i Vida o przesłanie mi swych autoportretów do wklejenia ich twarzy do tego zdjęcia:

Obrazek

:P :P :P
Sowy nie są tym, czym się wydają...
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Hmmm…
Ja mam inne przemyślenia.
Otóż reasumując - biednemu cz4rnuchowi od momentu publikacji grozi w zasadzie wszystko, więc jest już stracony.
Zatem powinno się go jak najszybciej litościwie zgładzić.
Jednak to i tak nie załatwi sprawy, poza tym ja go nie zgładzę, gdyż jestem na to zbyt wrażliwy.
No i po prostu go lubię...

Dawajcie te selfy!
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Puszku, nie dramatyzuj. I tak każdy przy odrobinie wysiłku może sobie pobrać moją facjatę z czapki i dokleić ją do jakiegoś kozojebcy. Inna sprawa, że przeróbka Owaina była niewinna i podana ze smakiem. Cieszę się nawet, że od czasu do czasu jestem jego muzą.

PS A tak na serio to zjebałeś mi interes życia, bo chciałem tą foćkę anonimowo podesłać mojemu bosowi, który by mnie zwolnił po czym pozwałbym bosa o dyskryminację i dostał grube meliony. I przy okazji zostałbym symbolem walki gejostwa z uciskiem (tantiemy i procenty od koszulek). A na końcu pozwałbym Owiego i został jego utrzymankiem. Tzn jego żony, bo on w sumie do niczego się już nie nadaje :(
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Myślał-żem cz4rnuchu, że jeśli w ogóle trudnisz się czymkolwiek innym niż przemyt narkotyków z odległych krajów świata, to sam sobie jesteś bossem.
puch24

Biję się w pierwsi i może fucktycznie jestem przeczulony, niemniej jednak proszę mnie do żadnych genitaliów publicznie nie podłączać.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

puch24 pisze: 03 gru 2019, 17:15 Biję się w pierwsi i może fucktycznie jestem przeczulony, niemniej jednak proszę mnie do żadnych genitaliów publicznie nie podłączać.
Nawet damskich?
puch24

Publicznie do żadnych.
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Kiedyś kolega z roku chciał się w publicznym podłączyć do jakichś genitaliów, ale wybrali się tam całą watahą i pech chciał, że akurat dla niego zabrakło.
Awatar użytkownika
Owain
Nasz Czelnik

Może miał nie taką wtyczkę.

Dodano po 30 minutach 46 strzałach znikąd:
Teraz powinniście być zadowoleni.

Obrazek
ODPOWIEDZ