Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

off-duty
ODPOWIEDZ
puch24

Re: Kolejny, cholerny/psioniczny dzień...

Post autor: puch24 »

gavin pisze: 12 paź 2017, 17:51 kurka straszysz tym awatarem, cały czas myślę że to d90
Kto, ja straszę avatarem?
Czy Mateusz? ;-)
puch24

Post autor: puch24 »

Seba, pewnie moją postawę nazwiesz dulszczyzną, ale tak jakoś dziwnie mam, że nie mam nic przeciwko widokowi dwóch facetów razem, ale wyglądających jak faceci.
Facet przebrany w damskie ciuszki jest dla mnie przede wszystkim sztuczny, robi wrażenie udającego kogoś innego niż jest. A to podpada trochę pod "oszustwo".
Facet kochający faceta? OK, nie mam z tym problemu, to ich sprawa, bardzo prywatna.
Facet kochający faceta, przebranego w babskie ciuszki? Hmmm.... Dla mnie coś nie halo.
Metanoia

Post autor: Metanoia »

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Awatar użytkownika
wpk
wpkx
Kontakt:

Post autor: wpk »

Maciek, takie rozumowanie dawno już doprowadziło mnie do wniosku, że w pewnych sytuacjach facet homo i kobieta homo mogą ze sobą uprawiać sex.

Lena - już kiedyś wspomniałaś o kwasie do sexu...
A odnośnie macierzyństwa - nie, bo nie, czy nie, bo tak wyszło?
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Metka, nie obraź się, ale ty chyba zupełnie nie znasz mężczyzn jeśli uważasz, że seks jest im potrzebny tylko do tego o czym napisałaś :) Oczywiście trochę żartuję, ale znam swoje potrzeby i seks jest mi potrzebny mimo, że nie myślę na poważnie o przedłużeniu swojej linii. A jeśli jeszcze raz oznajmisz mi (nam) z góry, że czegoś nie rozumiem(y) i pojęcia o niczym nie mam(y) to albo się na Ciebie obrażę, albo uznam Cię za osobę z deficytem wyobraźni. Sam nie wiem co gorsze.

PS Kwas do seksu? To chyba dla znudzonych słoneczkiem gimnazjalistów?
Herr X

Post autor: Herr X »

Owain pisze: 12 paź 2017, 21:09
Methanoia pisze: 12 paź 2017, 21:02 Ja wiem, że pomimo iż czasem piszesz coś co wygląda sensownie jesteś w środku pusty (jak każda kobieta).
(...)
Kobiecość to nie podmiotowa przestrzeń, do której zapraszam kogoś ale zbiór przedmiotów takich jak piersi, wagina, szminka, szpilki, pończochy...
Kurde, aż się pomacałem. Z powyższej listy namacałem jakieś piersi, waginy niestety nie. Zamiast pończoch, skarpetki :(
A mnie jak ostatnio macałeś, to co wymacałeś, zboku? :?
gavin

Post autor: gavin »

puch24 pisze:
gavin pisze: 12 paź 2017, 17:51 kurka straszysz tym awatarem, cały czas myślę że to d90
Kto, ja straszę avatarem?
Czy Mateusz? ;-)
wpk(x)
cz4rnuch

Post autor: cz4rnuch »

Herr X pisze: 12 paź 2017, 23:07A mnie jak ostatnio macałeś, to co wymacałeś, zboku? :?
Na zdjęciach wyglądasz na kościstego więc strzelam w miednicę.
Metanoia

Post autor: Metanoia »

Ukryta zawartość
To forum wymaga zarejestrowania i zalogowania się, aby zobaczyć ukrytą zawartość.
Herr X

Post autor: Herr X »

A wracając do męskich spódnic, to ja lubię takie:

ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ